Els alumnes de 1r B, hem participat d'una experiència nova amb motíssima il·lusió. Aquesta setmana, tots ens vam posar els davantals, gorros de cuiner i tots els estris de cuina que les nostres mares ens van deixar, i vam anar a fer de "cuiners" al bar de la nostra
escola a preparar una recepta nadalenca molt dolceta.
Ja vereu, ja.... lo bé que ens ho vam passar!!
Recepta nadalenca:
ESTEL DE NADAL DE
PASTA DE FULL I XOCOLATA
Ingredients:
·
Dues làmines de pasta de full
·
Crema de xocolata (nocilla, Nutella o qualsevol altra)
·
1 ou (per pintar)
·
Decoració (boletes de colors, de plata, sucre glas i
sucre daurat)
Elaboració:
Col·loquem sobre paper
de forn la primera làmina de pasta de full.
Repartim sobre la làmina, la
crema de xocolata
Col·loquem la segona
làmina a sobre de la xocolata i posem al mig, la tapa de la crema de xocolata.
Tallem la rodona en 4 parts, després en 8 i finalment en 16. La part central no es talla,
per això hem posat una tapa i no oblidar-nos.
Això ho fa la nostra "profe" perquè amb el ganivet ens podem tallar.
Anem girant els talls, "un a la dreta, un a l'esquerra" i així es formarà l'estel de Nadal.
Tots estem "emocionats" qué bonic!!!!
Ho pintem amb l'ou batut.
I ara, el posarem al forn uns 15 minuts a
200º i ho tindrem enllestit.
Esperant que es faci
al forn, hem provat la xocolata i ens hem fet fotos!!
Ja ha sortit del forn, ho deixem refredar i ho
decorem amb boletes de colors,
de color plata, sucre glas i sucre daurat.
I ja està!!!! Mmmmmm què
bo!!! Quin estel més dolcet!!!
Tots els alumnes de
1r B, us desitgem un Bon i "dolcet" Nadal!!!!! mmmmmm
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada