dissabte, 17 de desembre del 2016

Nadalxef: 1r B del Col·legi Diocesà Sagrada Família (Tortosa)

Els alumnes de 1r B, hem participat d'una experiència nova amb motíssima il·lusió. Aquesta setmana, tots ens  vam posar els davantals, gorros de cuiner i tots els estris de cuina que les nostres mares ens van deixar, i vam anar a fer de "cuiners" al bar de la nostra escola a preparar una recepta nadalenca molt dolceta.
Ja vereu, ja.... lo bé que ens ho vam passar!!

Recepta nadalenca:
ESTEL DE NADAL DE PASTA DE FULL I XOCOLATA

Ingredients:
·                  Dues làmines de pasta de full
·                  Crema de xocolata (nocilla, Nutella o qualsevol altra)
·                  1 ou (per pintar)

·                  Decoració (boletes de colors, de plata, sucre glas i sucre daurat)


Elaboració:

Col·loquem sobre paper de forn la primera làmina de pasta de full.

Repartim sobre la làmina, la crema de xocolata




Col·loquem la segona làmina  a sobre de la xocolata i posem al mig, la tapa de la crema de xocolata.



Tallem la rodona en 4 parts, després en 8 i finalment en 16. La part central no es talla, 
per això hem posat una tapa i no oblidar-nos.


 Això ho fa la nostra "profe" perquè amb el ganivet ens podem tallar.

Anem girant els talls, "un a la dreta, un a l'esquerra" i així es formarà l'estel de Nadal.



Tots estem "emocionats" qué bonic!!!!

Ho pintem amb l'ou batut.

I ara, el posarem al forn uns 15 minuts  a 200º i ho tindrem enllestit.

Esperant que es faci al forn, hem provat la xocolata i ens hem fet fotos!!






Ja ha sortit del forn, ho deixem refredar i ho decorem amb boletes de colors, 
de color plata, sucre glas i sucre daurat.
I ja està!!!! Mmmmmm què bo!!! Quin estel més dolcet!!!






Tots els alumnes de 1r B, us desitgem un Bon i "dolcet" Nadal!!!!! mmmmmm



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada