Els alumnes de 1r A, vam anar al bar de la nostra escola a preparar una recepta nadalenca molt dolceta. Tots estàvem molt contents, il·lusionats i expectants davant d'aquesta nova experiència i per això ens vam posar davantals, gorros de cuiner i tots els estris de cuina que les nostres mares ens van deixar.
Recepta nadalenca:
ARBRE DE NADAL DE PASTA DE FULL I XOCOLATA
Ingredients:
- Dues làmines de pasta de full
- Crema de xocolata (nocilla, Nutella o qualsevol altra)
- 1 ou (per pintar)
- Decoració (boletes de colors, de plata, sucre glas i sucre daurat)
Elaboració:
Col·loquem sobre paper de forn la primera
làmina de pasta de full.
Repartim sobre la làmina, la crema de
xocolata.
Col·loquem la segona làmina , marquem amb un
ganivet la forma de l’arbre
i retirem la massa sobrant.
Tallem les branques.
Anem girant les branques en forma de
tirabuixó. També tallem una estrella per
posar-la dalt de l’arbre.
Ho pintem amb ou batut.
Uns 15 minuts de forn a 200º i ho tindrem
enllestit.
Esperant que es faci al forn, hem provat la xocolata i ens hem fet fotos!!
Ho deixem refredar i ho decorem amb boletes de
colors, de color plata, sucre glas i sucre daurat.
I ja està!!!! Mmmmmm què bo!!! Quin arbre més
dolcet!!!
Tots els alumnes de 1r A, us desitgem un Bon i "dolcet" Nadal!!!!! mmmmmm
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada