dissabte, 17 de desembre del 2016

Nadalxef: 1r A del Col·legi Diocesà Sagrada Família (Tortosa)

Els alumnes de 1r A, vam anar al bar de la nostra escola a preparar una recepta nadalenca molt dolceta. Tots estàvem molt contents, il·lusionats i expectants davant d'aquesta nova experiència i per això ens vam posar davantals, gorros de cuiner i tots els estris de cuina que les nostres mares ens van deixar.

Recepta nadalenca:
ARBRE DE NADAL DE PASTA DE FULL I XOCOLATA

Ingredients:
  • Dues làmines de pasta de full
  • Crema de xocolata (nocilla, Nutella o qualsevol altra)
  • 1 ou (per pintar)
  • Decoració (boletes de colors, de plata, sucre glas i sucre daurat)



Elaboració:
Col·loquem sobre paper de forn la primera làmina de pasta de full.

Repartim sobre la làmina, la crema de xocolata.

Col·loquem la segona làmina ,  marquem amb un ganivet la forma de l’arbre
i retirem la massa sobrant.



Tallem les branques.

Anem girant les branques en forma de tirabuixó. També tallem una estrella per 
posar-la dalt de l’arbre.


Ho pintem amb ou batut.


Uns 15 minuts de forn a 200º i ho tindrem enllestit.

Esperant que es faci al forn, hem provat la xocolata i ens hem fet fotos!!






Ho deixem refredar i ho decorem amb boletes de colors, de color plata, sucre glas i sucre daurat.
I ja està!!!! Mmmmmm què bo!!! Quin arbre més dolcet!!!





Tots els alumnes de 1r A, us desitgem un Bon i "dolcet" Nadal!!!!! mmmmmm



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada